Arrangementer og billetter

Vores kulturarrangementer ligger typisk på en lørdag aften, de kræver billet og må som regel betegnes som voksenarrangementer. Det begrænsede antal gæster og det modne publikum giver en rar og intim stemning. Alle kan sidde bekvemt til bords med mulighed for at rejse sig og strække benene undervejs. Du har altså mulighed for at opleve de optrædende på tæt hold uden at få trådt hælene ned eller blive væltet omkuld på grund af trængsel.


Traktementet er ikke pincetpyntet Michelin-style, men maden er tilberedt fra bunden og med prima råvarer. Nogle gange har vi besøg af en eller flere gæstekokke, andre gange kommer maden fra gode catering-firmaer, men oftest laver vi maden selv.


Kom frisk, og lad os nyde hinandens selskab, et godt måltid mad og de store kunstnere.


Pris og nærmere beskrivelse finder du ved at klikke på arrangementerne (linket virker først, når billetterne er sat til salg). Billetsalg annonceres i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på vores kontaktside.


Husk at bestille middag, hvis du vil deltage i fællesspisningen før koncerten. Det gøres i forbindelse med billetkøbet.


I det utænkelige tilfælde, at et arrangement skulle blive aflyst, bliver billetterne naturligvis refunderet. Bemærk, billetter refunderes som udgangspunkt ikke, hvis du selv bliver forhindret - giv i stedet din billet til en ven.


Sådan ser vores 2020-kalender ud for nuværende:

31. Oktober 2020

Tue West med Band

UDSOLGT

20. November 2020

She's a Sailor


Fredagsbar 'Special' med gratis minikoncert og luksus hotdogs.


Program:

  • 15:00 Baren og dørene åbner
  • 17-18 Gratis koncert
  • 18-19 Køkkenet tilbyder luksus hotdogs
  • 22:00 Olsens siger tak for i år


Klik og lyt til en sang fra bandets nye album.


BEMÆRK. Der er gratis adgang til vores fredagsbar, og altså også til dette arrangement. Vi lukker dog højst 72 gæster ind på grund af de aktuelle corona-restriktioner. Det er ikke muligt at reservere plads.