Arrangementer og billetter

'Hos Olsens' er noget så sjældent som et kulturtilbud uden offentligt tilskud eller sponsorer i det hele taget, og det er vi stolte af. Vi er heller ikke en momsfritaget forening med en masse frivillige hjælpere, og betaler derfor moms af vores billetindtægter og løn til vores medarbejdere - Det er vi også stolte af. Når du køber billet er du derfor med til at bevise, at kulturen og det private initiativ ”kan selv”. Vores kulturarrangementer ligger typisk på en lørdag aften, de kræver billet og må  betegnes som voksenarrangementer. Det begrænsede antal gæster og det modne publikum giver en rar og intim stemning. Alle sidder bekvemt til bords med mulighed for at rejse sig og strække benene undervejs. Du kan opleve de optrædende på tæt hold uden at få trådt hælene ned eller blive væltet omkuld på grund af trængsel.


Traktementet er ikke pincetpyntet Michelin-style, men maden er tilberedt fra bunden og med gode råvarer. Nogle gange har vi en eller flere gæstekokke i køkkenet, men som regel laver vi maden selv.


Baren tilbyder most, cider, vin, spiritus og øl fra egen produktion samt et sortiment af tilkøbt vand og vin. Herunder et udvalg af sublime rødvine fra Piemonte i Italien, som vi selv henter hjem.


Pris og nærmere beskrivelse finder du ved at klikke på arrangementerne (linket virker først, når billetterne er sat til salg). Billetsalg annonceres i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig på vores kontaktside.


Husk at bestille middag, hvis du vil deltage i fællesspisningen før koncerten. Det gøres i forbindelse med billetkøbet.


I det utænkelige tilfælde, at et arrangement skulle blive aflyst, bliver billetterne naturligvis refunderet. Bemærk, billetter refunderes som udgangspunkt ikke, hvis du selv bliver forhindret - giv i stedet din billet til en ven.


Sådan ser vores 2022-kalender ud for nuværende:

Fredagsbar:

Vi afholder ikke "fast" fredagsbar i 2022 på grund af travlhed. Du kan dog altid handle efter aftale. Ring 2232 9743

15. April 2022 -  Ian Siegal & The Blues Overdrive

Stort britisk blues-navn turnerer med erfarent dansk band - En af de få koncerter i Danmark afholdes Hos Olsens!


Klik her for mere info og billetsalg


18. Juni 2022  -  Thilo, Fischer, Skou og Provis

Midsommer, anekdoter fra et langt liv og JAZZZZZZ..

Jesper Thilo og hans fantastiske kvartet spiller koncert hos os den 18. juni i 2022.


Klik her for info og billetsalg


6. August 2022  -  Copenhagen Slim & The Ek'Pones

Roots / Americana wrapped in African Percussion..

Oplev det verdens-turnerende danske rootsfænomen 'Copenhagen Slim' (Nisse Thorbjørn) i selskab med en vanvittigt stærk afrofunk-inspireret rytmesektion.

Udover Nisse (vokal og guitar) består besætningen af den legendariske trommeslager Niclas Campagnol, det ghanesiske percussionikon Ayi Solomon og superguitaristen Alain Apaloo fra Togo. De vil helt sikkert sætte "fut i fejemøget" i Olsens orangeri. Ek'pon er det togolesiske ord for løve...

Middagstilbud:
Pulled Pork Burger med tilbehør. Husk at købe spisebillet sammen med din koncertbillet, hvis du vil spise med

Program:
17:30 - Døre og bar åbner
18-20 - Fællesspisning
20-22 - Show Time
Herefter fri leg omring baren


Klik her for info og billetsalg